• about02
  • about01

Wilujeng sumping ka Mesin KEPT

KEPT Machine mangrupikeun perusahaan kelompok, urang fokus kana nyayogikeun kualitas anu saé, mesin efisiensi tinggi pikeun produk plastik.

Pabrikan kami jalur produksi pikeun lantai plastik, lambaran marmer tiruan, profil PVC, pipa Plastik, nyaéta langkung ti 20 taun pangalaman. Kami ahli mesin ékstrusi pikeun pipa, profil, lambar, panel.

Ti mimiti konsultasi dugi ka uji coba aplikasi, KEPT Machine nawiskeun solusi komprehensif pikeun pasokan mesin atanapi tombol giliran garis.

Tim kami bakal nyayogikeun anjeun jasa profesional sareng solusi